Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2020
07:35
Τα νέα Βάρης,
Βούλας & Βουλιαγμένης
728x90

Γλυφάδα vs 3Β: άσσο ημίχρονο άσσο τελικό

    Πέμπτη, 04 Αυγούστου 2016
«Δωρεάν» μαθήματα προώθησης των υπηρεσιών του Δήμου Γλυφάδας προσφέρει ο Δήμαρχος Γλυφάδας μετά –και- την τελευταία «διαφημιστική» καμπάνια που πραγματοποιείτε στα δημοτικά λεωφορεία της πόλης.


Τα λεωφορεία της δημοτικής συγκοινωνίας άλλαξαν εξωτερική εμφάνιση και έχουν «ντυθεί» με αυτοκόλλητα που διαφημίζουν τον πενταψήφιο αριθμό επικοινωνίας για τους δημότες 15464, το Fix my city καθώς και την ιστοσελίδα του Δήμου Γλυφάδας.

Η δωρεάν δημοτική συγκοινωνία εφαρμόζεται με πολύ μεγάλη επιτυχία στον Δήμο Γλυφάδας από τον περασμένο Μάρτιο. Με πέντε μεσαίου μεγέθους λεωφορεία, αντιρρυπαντικής τεχνολογίας, εκτελούνται καθημερινά, από τις 6 π.μ. ως τις 6 μ.μ., δύο κυκλικά δρομολόγια, που καλύπτουν ολόκληρη σχεδόν την πόλη.

Την ίδια στιγμή, στον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης οι κάτοικοι βρίσκονται σε κατάσταση αναμονής και περιμένουν καρτερικά το πρώτο δημοτικό λεωφορείο που θα κάνει την εμφάνιση του στους δρόμους των 3Β. Μάταια περιμένουν τρεις μήνες και αυτό γιατί η δημοτική αρχή Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης είχε αναφέρει ότι το αργότερο έως τα μέσα Μαΐου θα λειτουργήσει η δημοτική συγκοινωνία και στην πόλη μας.

Αναμονή λοιπόν...

{φωτογραφία: glyfada24.gr}