Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2020
06:46
Τα νέα Βάρης,
Βούλας & Βουλιαγμένης
728x90

Ο Δήμος Γλυφάδας «μεταμόρφωσε» τις ελεύθερες παραλίες

    Σάββατο, 18 Ιουνίου 2016
«Αγνώριστες» προς το καλύτερο είναι οι ελεύθερες παραλίες του Δήμου Γλυφάδας, καθώς το τελευταίο διάστημα τα συνεργεία του Δήμου εργάζονταν «πυρετωδώς» για να παραδώσουν στους επισκέπτες καθαρές και καλό συντηρημένες τις ακτές.


Η δημοτική αρχή του Γιώργου Παπανικολάου για την εξυπηρέτηση των λουομένων τις τελευταίες ημέρες προχώρησε στην τοποθέτηση των πρώτων 120 ψάθινων ομπρελών στην παραλία. Συνολικά στην ακτογραμμή της πόλης θα εγκατασταθούν 200 ομπρέλες.

2

Ήδη, στις ελεύθερες παραλίες της Γλυφάδας τοποθετήθηκαν νέοι κάδοι για τα απορρίμματα, το sea- track, τα κοινόχρηστα ποδήλατα ενώ ανέλαβαν δράση και οι ναυαγοσώστες. Τι επόμενες ημέρες θα βαφτούν τα αποδυτήρια και οι ντουζιέρες.

5

«Το τελευταίο διάστημα εργαζόμασταν μέρα-νύχτα για να καθαρίσουμε τις παραλίες της Γλυφάδας, να τοποθετήσουμε ομπρέλες και παγκάκια, να συντηρήσουμε το πράσινο, να επισκευάσουμε τις ντουζιέρες και τα αποδυτήρια και να παραδώσουμε τις ακτές μας ευπρεπείς και λειτουργικές στους δημότες, κατοίκους και επισκέπτες της πόλης μας, ελεύθερα προσβάσιμες σε όλους! Καλό τριήμερο και καλά μπάνια!» δήλωσε ο Δήμαρχος Γλύφάδας

3

4