Δευτέρα 06 Απριλίου 2020
02:25
Τα νέα Βάρης,
Βούλας & Βουλιαγμένης
728x90

Πτώση της θερμοκρασίας με βροχές και καταιγίδες

    Πέμπτη, 03 Μαρτίου 2016
Λίγες νεφώσεις οι οποίες μετά το μεσημέρι θα αυξηθούν με πιθανότητα λίγων πρόσκαιρων βροχών τοπικού χαρακτήρα αργά το βράδυ, περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική.


Λίγες νεφώσεις οι οποίες μετά το μεσημέρι θα αυξηθούν με πιθανότητα λίγων πρόσκαιρων βροχών τοπικού χαρακτήρα αργά το βράδυ, περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ, αλλά το απόγευμα θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς με ίδιες εντάσεις.

Ο καιρός στον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

Αραιές νεφώσεις προβλέπονται για την Βούλα και την Βάρκιζα σήμερα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 15 έως 16 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νότιους ανέμους ως 4 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με συννεφιασμένο ουρανό, με την θερμοκρασία στους 15 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νοτιοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Για αύριο Παρασκευή 4/3, προβλέπεται ασθενής βροχή, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 13 έως 16 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νοτιοδυτικούς ανέμους έντασης 5 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με την εκδήλωση ασθενούς βροχής, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 11 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από δυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.