Κυριακή 12 Ιουλίου 2020
23:04
Τα νέα Βάρης,
Βούλας & Βουλιαγμένης
728x90

Ξύλο στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής

    Πέμπτη, 10 Μαρτίου 2016
Διεκόπη η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής μετά από βίαιο επεισόδιο που εκδηλώθηκε την ώρα που ανέβηκε να μιλήσει ο επικεφαλής της παράταξης “Ελληνική Αυγή” Ηλίας Παναγιώταρος στη συζήτηση για το Προσφυγικό.


Στα θεωρεία των επισκεπτών είχαν συγκεντρωθεί πάνω από 20 άτομα που άρχισαν να χειροκροτούν την ώρα που ξεκίνησε την ομιλία του Η.Παναγιώταρου. Στον ίδιο χώρο υπήρχαν και νεαρά άτομα προσκείμενα στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Ανάμεσα στις δύο ομάδες εκδηλώνονταν φραστικά μικροεπεισόδια πριν ξεκινήσει η συνεδρίαση. Οταν άρχισε η ομιλία Παναγιωταρου, οι νεαροί θέλησαν να φύγουν μαζί με περιφερειακούς συμβούλους και εμποδίστηκαν από τους “αντιπάλους”.

Αργότερα, ο δημοσιογράφος του Ριζοσπάστη Π.Αναστασιάδης που παρακολουθούσε τη συνεδρίαση δέχθηκε μπουνιές όταν προσπάθησε να σταματήσει την επίθεση κάποιων χειροκροτητών της “Χρυσής Αυγής” που προσπάθησαν να αρπάξουν το κινητό με το οποίο κάποιος τραβούσε βίντεο.

Κάποιοι σύμβουλοι δέχτηκαν επίσης προπηλακισμούς από τους ίδιους την ώρα που προσπαθούσαν να βγουν από την αίθουσα. Οι αστυνομικοί που υπήρχαν έξω από την αίθουσα δεν μπήκαν στην φάση του επεισοδίου και όταν ρωτήθηκαν, απάντησαν ότι δεν τους κάλεσε η διοίκηση της Περιφέρειας.

Αθηναικό Πρακτορείο