Δευτέρα 06 Απριλίου 2020
00:37
Τα νέα Βάρης,
Βούλας & Βουλιαγμένης
728x90

Επιδείνωση του καιρού με ισχυρούς ανέμους και χαλαζοπτώσεις

    Δευτέρα, 07 Μαρτίου 2016
Ραγδαία επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από τη Δευτέρα (07/03) σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης που εξέδωσε η ΕΜΥ.


Η καλοκαιρία του Σαββατοκύριακου φαίνεται ότι ήταν πρόσκαιρη, καθώς από τη Δευτέρα ο καιρός θα αλλάξει άρδην και το σκηνικό θα συνθέτουν βροχές, χαλαζοπτώσεις και ισχυροί άνεμοι!

Σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού αναμένεται από το μεσημέρι της Δευτέρας (07-03-2016) στα δυτικά και βόρεια με βροχές και καταιγίδες που κατά τόπους θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους.

Ο καιρός στον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

Αίθριος θα είναι ο καιρός στην Βούλα και την Βάρκιζα σήμερα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 14 έως 17 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νοτιοανατολικούς ανέμους έντασης 5 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με αρκετά συννεφιασμένο ουρανό, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 14 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νοτιοανατολική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Για αύριο Τρίτη 8/3, προβλέπεται βροχή, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 15 έως 17 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς ανατολικούς ανέμους ως 2 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με την εκδήλωση ασθενούς βροχής, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 13 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από βορειοανατολική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ