Κυριακή 12 Ιουλίου 2020
22:47
Τα νέα Βάρης,
Βούλας & Βουλιαγμένης
728x90

Απεργεί ο φραπές και το τσίπουρο την Πέμπτη

    Τετάρτη, 03 Φεβρουαρίου 2016
Παραλύει ολόκληρη η χώρα την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου, καθώς έχει προγραμματιστεί γενική απεργία ενάντια στο ασφαλιστικό νομοσχέδιο.


Στην 24ωρη πανελλαδική απεργία θα συμμετέχουν και οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς αντιδρώντας στην επικείμενη ασφαλιστική μεταρρύθμιση που προωθεί η κυβέρνηση. (Αναλυτικά το απεργιακό πρόγραμμα εδώ)

Στη μεγάλη απεργιακή κινητοποίηση αποφάσισαν να μετέχουν και οι καφετέριες σε διάφορες πόλεις. Σπάρτη, Λέσβος, Κοζάνη, Κομοτηνή και Τρίκαλα μέχρι στιγμής θα κατεβάσουν τα ρολά την Πέμπτη από τις 6 το πρωί και για 24 ώρες, όπως μετέδωσε χθες το δελτίο του STAR. Όμως και ο σύλλογος καφε-μπαρ Λάρισας αποφάσισε να συμμετέχει στις κινητοποιήσεις, σύμφωνα με το Thessaliatv.

Είναι από τις λίγες φορές που για την πόλη της Λάρισας λαμβάνεται μία τέτοια απόφαση. Kαι τα ουζερί του Τυρνάβου, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ακολουθούν το δρόμο των κατεβασμένων ρολών την ερχόμενη Πέμπτη ενώ σε μαζική συμμετοχή στην απεργία καλεί τα μέλη του και ο σύλλογος περιπτερούχων Λάρισας.