Τετάρτη 17 Ιουλίου 2019
19:24
Τα νέα Βάρης,
Βούλας & Βουλιαγμένης
728x90
Σε θρίλερ εκτυλίσσεται η υπόθεση με το πτώμα του 38χρονου άνδρα που βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στη θαλάσσια περιοχή στα Λιμανάκια της Βουλιαγμένης.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για έναν αλλοδαπό 38 ετών. Ωστόσο, η υπόθεση περιπλέκεται περισσότερο όσον αφορά τις συνθήκες θανάτου. Σύμφωνα με το Λιμενικό, το σώμα του ήταν τυλιγμένο με πετονιά και λάστιχα ποτίσματος, τα οποία ήταν μπλεγμένα σε βράχο και συγκρατούσαν το σώμα σε ημιβυθισμένη κατάσταση. 

Η επίσημη ενημέρωση από το Λιμενικό Σώμα:

«Αναφορικά με την ανάσυρση 38χρονου αλλοδαπού χωρίς τις αισθήσεις του, από τη θαλάσσια περιοχή του όρμου Βουλιαγμένης, γνωρίζεται ότι, το σώμα του 38χρονου ήταν περιτυλιγμένο με πετονιά χρώματος πορτοκαλί και με λάστιχα ποτίσματος – κηπουρικής τα οποία ήταν μπλεγμένα σε βράχο και συγκρατούσαν τη σορό σε ημιβυθισμένη κατάσταση. 

Κλιμάκιο της Μονάδα Υποβρύχιων Αποστολών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ερεύνησε πρωινές ώρες σήμερα τον βυθό με αρνητικά περαιτέρω αποτελέσματα. 

Από το Β' Λιμενικό Τμήμα Βουλιαγμένης του Λιμεναρχείου Σαρωνικού που διενεργεί την προανάκριση, έχει παραγγελθεί διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στο εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών».
Σελίδα 1 από 50