Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019
08:25
Τα νέα Βάρης,
Βούλας & Βουλιαγμένης
ganiatsos με πλαισιο 2

Δημοφιλή νέα:

Ο ΕΔΣΝΑ ενημερώνει τους πολίτες πως η λειτουργία του ΧΥΤΑ Φυλής που ήδη έχει ξεκινήσει θα έχει αποκατασταθεί πλήρως την Πέμπτη 21 Ιουνίου.

«Έχοντας ως αποκλειστικό κριτήριο την ασφάλεια και τη σωματική ακεραιότητα των εργαζομένων καθώς και την αποτελεσματική αποκατάσταση της ρηγμάτωσης, ο ΕΔΣΝΑ έδρασε συστηματικά και αδιάλειπτα ώστε να λυθεί το πρόβλημα στον ΧΥΤΑ Φυλής που προκλήθηκε στις 9 και 10 Ιουνίου και επιδεινώθηκε λόγω της ισχυρής βροχόπτωσης» σημειώνει η ανακοίνωση.

«Η Διοίκηση του ΕΔΣΝΑ ευχαριστεί τους Δήμους και τους πολίτες. Από την πρώτη στιγμή του συμβάντος υπήρξαν συντονισμένες ενέργειες Διοίκησης, εργαζομένων και εξωτερικών συνεργατών του ΕΔΣΝΑ ενώ ελήφθησαν έκτακτα μέτρα για την αποκατάσταση της ρηγμάτωσης στον χώρο, με στόχο την όσο το δυνατόν συντομότερη επαναλειτουργία του ΧΥΤΑ.

Η Διοίκηση του ΕΔΣΝΑ ευχαριστεί τους πολίτες και τους Δήμους για την κατανόηση και τη συνεργασία που έδειξαν όσο διήρκεσε η κρίση».

Για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στην έκτακτη συγκυρία, παρακαλούνται όλοι οι κάτοικοι του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης:

- Να μειώσουν δραστικά κατά το δυνατόν την ποσότητα των σύμμεικτων απορριμμάτων που τοποθετούνται στους πράσινους κάδους.
- Να μην τοποθετούν ανακυκλώσιμα υλικά στους μπλε κάδους και να τα αποθηκεύουν, κατά το δυνατόν, μέχρι την επαναλειτουργία του ΧΥΤΑ σε δικούς τους χώρουςτργ.
- Να μην προβαίνουν στο κλάδεμα των κήπων τους μέχρι να αποκατασταθεί το πρόβλημα.
- Να μην πετάνε στα πεζοδρόμια ή σε κοινόχρηστους χώρους ογκώδη αντικείμενα.
- Το πρόγραμμα των οργανικών αποβλήτων με τους καφέ κάδους λειτουργεί κανονικά.
banner reporter