Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2021
00:12
Τα νέα Βάρης,
Βούλας & Βουλιαγμένης
728x90
Κάτοικος Βάρης είναι η εκπαιδευτικός που διαγνώστηκε θετική στον Κορωνοϊό ενώ παράλληλα εργαζόταν σε τέσσερα δημοτικά σχολεία της περιοχής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εκπαιδευτικός δίδασκε σε τέσσερα δημοτικά σχολεία της δημοτικής ενότητας Βάρης. Συγκεκριμένα, στο Δημοτικό σχολείο Βάρκιζας, στο 1ο και 2ο Δημοτικό σχολείο Βάρης και στο Δίλοφο Βάρης. Επιπλέον, ο Αθλητικός Σύλλογος «ΑΟ Βάρης Αναγυρούς» ανέστειλε τη λειτουργία του καθώς στενό πρόσωπο της εκπαιδευτικού συνδέεται με τον Σύλλογο.

Να σημειωθεί, πως η εκπαιδευτικός μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα στις 24 Φεβρουαρίου από την Ιταλία, ενημέρωσε τη διεύθυνση του σχολείου που διδάσκει για το ταξίδι της, και στη συνέχεια ενημερώθηκε η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής και ο ΕΟΔΥ.

Η απάντηση που έλαβε από τους αρμόδιους φορείς, σύμφωνα με το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ πού ίσχυε τότε, ήταν πως αφού είναι ασυμπτωματική να προσέλθει κανονικά στην υπηρεσία της. Σημειώνουμε πως το συγκεκριμένο πρωτόκολλο τροποποιήθηκε στις 6 Μαρτίου.