Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017
22:37
Τα νέα Βάρης,
Βούλας & Βουλιαγμένης

Τελευταία νέα:

«Σήμα κινδύνου» εκπέμπει η δημοτική αρχή Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης τους τελευταίους μήνες με τις αναταράξεις τα διαδέχονται η μια την άλλη.

Τρίτο καλοκαίρι για την διοίκηση του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου και μετράει τέσσερα περιστατικά που λίγο έλειψαν να γραφτούν με μαύρα γράμματα στην θητεία της σημερινής Δημοτικής Αρχής.

Καλοκαίρι 2015

Σάββατο 18 Ιουλίου η μεγάλη ομπρέλα που τοποθέτησε η δημοτική αρχή των 3Β μπροστά από ΑΤΜ τράπεζας στον πεζόδρομο της λεωφόρου Βασιλέως Παύλου λίγο έλειψε να οδηγήσει στο μοιραίο. Η ομπρέλα αφέθηκε με εντελώς ανεύθυνο τρόπο στο πιο κεντρικό σημείο της Βούλας επί μέρες ανοιχτή και χωρίς επίβλεψη και έσπασε από τον, τραυματίζοντας δύο παιδιά ευτυχώς ελαφριά.

v4

Καλοκαίρι 2016

Από καθαρή τύχη γλύτωσαν παιδιά κάποιο σοβαρό τραυματισμό το μεσημέρι της 12ης Ιουλίου στον πεζόδρομο της λεωφόρου Βασιλέως Παύλου στη Βούλα, όταν μια μεγάλη γρανιτένια πλάκα από τη βάση του αγάλματος που είχε τοποθετηθεί, αποκολλήθηκε και έπεσε με πάταγο στο έδαφος.

v2

Καλοκαίρι 2017

Άνοιξε κυριολεκτικά η γη, το απόγευμα του Σαββάτου 29 Ιουλίου στο Δίλοφο της Βάρης και πιο συγκεκριμένα στην νέα πλατεία δίπλα στον Ιερό Ναό Πέτρου και Παύλου. Από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα καθώς η τρύπα που άνοιξε ήταν πολύ μεγάλη, σε ένα σημείο που καθημερινά παίζουν παιδιά.

v1

Καλοκαίρι 2017

Πέμπτη 17 Αυγούστου στην πλατεία Ζησιμοπούλου στην Βάρκιζα έπεσε σαν κλαράκι κολώνα φωτισμού και ως εκ θαύματος και ενώ η πλατεία ήταν γεμάτη παιδιά δεν τραυματίστηκε κανένας.

v3
Σελίδα 1 από 36