Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017
12:23
Τα νέα Βάρης,
Βούλας & Βουλιαγμένης

Δημοφιλή νέα:

Οι αυτοσχέδιοι αγώνες ταχύτητας επανέρχονται για τρίτη φορά στη Βάρκιζα και συγκεκριμένα στο Ribas.

Το ραντεβού έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 18 Νοεμβρίου στις 10 μ.μ και όπως επισημαίνουν οι διοργανωτές μέσω της σελίδας που έχουν φτιάξει στο facebook, υπάρχει και plan b σε περίπτωση που τους χαλάσει το βράδυ η Αστυνομία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Για άλλη μια φορά δημιουργούμε ένα meet με την ελπίδα ότι θα πετύχει. Το meet θα γίνει στο Ρίμπας όπως γίνετε εδώ και πολύ καιρό. Ακριβώς όμως για αυτόν τον λόγω το έχουν μάθει και άτομα που δεν είναι ευπρόσδεκτα στις συναντήσεις μας(μπάτσοι κλπ). Όποιος ενδιαφέρεται να έρθει να μου στείλει ένα μήνυμα στην σελίδα για να του πω που θα γίνει το meet σε περίπτωση μπατσαρίας. Σας περιμένουμε να περάσουμε ωραία και με πολλά καμένα λάστιχα. Μην ξεχνάμε ότι μαζευόμαστε για να δείξουμε τα οχήματά μας και τις αναβαθμίσεις που έχουν γίνει επάνω σε αυτά και όχι για να παίξουμε ξύλο. Δεν αναλαμβάνουμε απολύτως καμία ευθύνη για τυχόν φασαρίες.

Εάν δούμε ότι η μπατσαρία αυξάνεται υπερβολικά πολύ αδειάζουμε τον χώρο για να μην φάμε τσάμπα κλήσεις και να μην προκαλέσουμε άσκοπα τους μπάτσους. Ελπίζουμε αυτήν την φορά να περάσουμε ωραία και παρακαλώ πολύ μην προκαλέσετε τους μπάτσους με την ρίψη διαφόρων αντικειμένων

Ribas Meet Up 3
Σελίδα 1 από 38