Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020
03:01
Τα νέα Βάρης,
Βούλας & Βουλιαγμένης
728x90

Σε κατάσταση «ζεν» η Ανεξάρτητη Κίνηση του Σπ.Πανά

    Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2016
Δυόμιση χρόνια μετά τις δημοτικές εκλογές ή αν προτιμάτε δυόμιση χρόνια πριν τις επόμενες δημοτικές εκλογές, ο συνδυασμός που συγκέντρωσε το 50% στην προτίμηση των δημοτών της Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, μπορεί κάλλιστα να υπερηφανεύεται πως έχει κατακτήσει το βραβείο αδράνειας και σιωπής.


Η Ανεξάρτητη Κίνηση Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, μπορεί να πρώτευσε στον πρώτο γύρο των εκλογών, ωστόσο έχασε οριακά, στο νήμα θα λέγαμε στο δεύτερο γύρο και μετά...σαν να σταμάτησε ο χρόνος εκεί. Είναι σίγουρο ή τουλάχιστον έτσι αποτυπώνεται πως οι ψηφοφόροι της αισθάνονται απογοητευμένοι από την μέχρι τώρα αδύναμη παρουσία του πρώην Δημάρχου κ. Πανά και των υπολοίπων συμβούλων που εξέλεξε ο συνδυασμός.

Οι «μουρμούρες» έχουν κάνει την εμφάνιση τους στο εσωτερικό της Ανεξάρτητης Κίνησης, με τα στελέχη της παράταξης να γνωρίζουν και οι ίδιοι, ότι αν δεν έρθει κάποιο «ηλεκτροσόκ» ο συνδυασμός αργά ή γρήγορα θα χάσει την δυναμική του.

Αξίζει να υπογραμμίσουμε πως ορισμένα «βαριά» χαρτιά της παράταξης, είναι σκεπτικοί και προβληματισμένοι με το μέλλον του συνδυασμού. Μη ξεχνάμε πως η κλεψύδρα αδειάζει και ο χρόνος περνά πολύ γρήγορα μέχρι τις επόμενες δημοτικές εκλογές.

Ο πρώην Δήμαρχος Σπύρος Πανάς μπορεί να είναι ο επικεφαλής της παράταξης και αυτός που έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο στις αποφάσεις (αλήθεια τον έχει;) ωστόσο δεν έχει ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του σχετικά με το ενδεχόμενο να είναι ξανά υποψήφιος Δήμαρχος.

Αν αποφασίσει να αποχωρήσει από το τιμόνι της Ανεξάρτητης Κίνησης, ποιος θα αρπάξει την ευκαιρία και πόσο χρόνος θα χαθεί; Ερωτήματα που βασανίζουν τους δημοτικούς συμβούλους για τον μέλλον της παράταξης αλλά και για το... δικό τους μέλλον.

Πάντως τα «φλερτ» με αντιπάλους καλά κρατούν...