Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020
02:48
Τα νέα Βάρης,
Βούλας & Βουλιαγμένης
728x90

Ο Κοντονής για το... μέλλον της Ανεξάρτητης Κίνησης

    Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2016
Την αντίδραση του πρώην αντιδημάρχου και νυν δημοτικού συμβούλου, Διονύση Κοντονή προκάλεσε το πρόσφατο δημοσίευμα του notiareport.gr με τίτλο « Σε κατάσταση ζεν η Ανεξάρτητη Κίνηση του Σπύρου Πανά».


Ο Διονύσης Κοντονής «μοίρασε» ελπίδες στους φίλους της παράταξης λέγοντας ότι τα καλύτερα έρχονται για τον συνδυασμό, με στόχο να κρατήσει ακόμα ζεστούς τους ψηφοφόρους οι οποίοι παραμένουν ακόμα στο σκοτάδι σχετικά με το μέλλον της Ανεξάρτητης Κίνησης Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

Ο δημοτικός σύμβουλος, παραδέχτηκε ότι η απουσία του Σπύρου Πανά ή αν θέλετε καλύτερα η νωχελική παρουσία του στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου και όχι μόνο, επηρέασε αρκετά την δυναμική της «ομάδας» τόσο εντός του Δημαρχείου όσο και εκτός.

Μάλιστα, ο Διονύσης Κοντονής έριξε και τα «καρφιά» του, που στόχο είχαν δημοτικούς συμβούλους που ανήκουν στην ίδια παράταξη. Χαρακτηριστική είναι φράση «Γνωρίζετε πολύ καλά ότι και αντιπολίτευση γίνεται από ΟΡΙΣΜΕΝΑ μέλη του συνδυασμού μας». Προφανώς, ο Δ.Κοντονής δεν είναι καθόλου ευχαριστημένος από την στάση που κρατούν κάποιοι σύμβουλοι της Ανεξάρτητης Κίνησης.

ΔιαβάστεΣε κατάσταση «ζεν» η Ανεξάρτητη Κίνηση του Σπ.Πανά.

Το πιο σημαντικό από την τοποθέτηση του Διονύση Κοντονή είναι το γεγονός ότι άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο αλλαγής αρχηγού. Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά. «Οι όποιες αποφάσεις θα είναι συλλογικές και όχι τι επιθυμώ εγώ ή ο κάθε ένας προσωπικά. Θα προηγηθούν συζητήσεις, εισηγήσεις κα ανταλλαγές απόψεων. Ο κ.Πανάς είναι ο αρχηγός της παράταξης και φυσικά έχει τον πρώτο λόγο» ανέφερε ο Διονύσης Κοντονής. Συνοπτικά, μπορούμε να πούμε, ότι υπάρχει «θέμα» αρχηγού.

Τέλος, ο πρώην αντιδήμαρχος ανέφερε ότι στο τέλος της ημέρας, η Ανεξάρτητη Κίνηση θα κατέβει ενωμένη στις επόμενες δημοτικές εκλογές.