Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019
01:59
Τα νέα Βάρης,
Βούλας & Βουλιαγμένης
728x90
Η πρώτη επίσημη τοποθέτηση από πλευράς αντιπολίτευσης του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης σχετικά με την χθεσινή (7/11) διαβούλευση για την ανάπλαση της πλατείας Νυμφών στη Βουλιαγμένη, ήρθε από τον συνδυασμό «Κύμα Ενωμένων Πολιτών».

Αναλυτικά:

«ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΘΕΛΩ κ.ΔΗΜΑΡΧΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ:
ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΕΙΤΕ ΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΗ»

Με τα παραπάνω λόγια εκφράστηκε ξεκάθαρα η θέση του Κύματος Ενωμένων Πολιτών για το φλέγον ζήτημα της ανάπλασης την Πλατείας Βουλιαγμένης δια στόματος του επικεφαλής του Συνδυασμού Δημήτρη Δαβάκη.

Η παρουσία του επικεφαλής Δημήτρη Δαβάκη αλλά και του δημοτικού συμβούλου και γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου Σπύρου Βαλάτα, ήταν αναγκαίες, αφού η Δημοτική Αρχή με την μελέτη που παρουσίασε αλλοίωνε εντελώς την φυσιογνωμία της πλατείας Βουλιαγμένης.

valatas

Ο γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Σπύρος Βαλάτας

Η Βουλιαγμένη μίλησε και έστησε στο απόσπασμα τον Κωνσταντέλλο!

Ο σεβασμός στο φυσικό κάλλος της Βουλιαγμένης έτσι όπως το προστάτεψαν για χρόνια ο αείμνηστος Κοινοτάρχης Αδαμόπουλος,ο σεβαστός πάντα Πατρίκιος Καραγεώργος αλλά κυρίως ο επι 24 χρόνια Δήμαρχος – Σύμβολο Γρηγόρης Κασιδόκωστας θα πρέπει να είναι οδηγός και για όλους τους επόμενους που με την ψήφο των πολιτών ανέλαβαν την θέση του Δημάρχου.

Το Κύμα Ενωμένων Πολιτών βρέθηκε στο πλευρό των κατοίκων της Βουλιαγμένης για να ενώσει την φωνή του ενάντια στην υλοποίηση της μελέτης που εκπόνησε η νυν Δημοτική Αρχή.

Ελπίζουμε η φωνή να ήταν αρκετά δυνατή ώστε ο Δήμαρχος να αναλογισθεί το μέγεθος της καταστροφής που πρόκειται να συμβεί ξεριζώνοντας πράσινο για να φυτέψει «μπετόν και τσιμέντο»