Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019
09:02
Τα νέα Βάρης,
Βούλας & Βουλιαγμένης
ganiatsos με πλαισιο 2

Δημοφιλή νέα:

Με διασκεδαστικό τρόπο αντιμετώπισε ο πρώην Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Σπύρος Πανάς, σημερινό δημοσίευμα ηλεκτρονικού μέσου που έκανε λόγο για συμμετοχή του στο ίδιο ψηφοδέλτιο με του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου στις εκλογές του 2019.

Μιλώντας στο notiareport.gr, ο αρχηγός της Ανεξάρτητης Κίνησης ΒΒΒ, ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο να βρεθεί στο ίδιο ψηφοδέλτιο με τον νυν Δήμαρχο.

«Η αλήθεια είναι ότι με ενημέρωσαν σήμερα το μεσημέρι οι συνεργάτες μου για το συγκεκριμένο δημοσίευμα και δεν έδωσα ιδιαίτερη βάση. Τι να σας πω, ο καθένας γράφει ότι θέλει» τόνισε ο Σπ.Πανάς.

«Έχω κατηγορηθεί από αρκετούς για την στάση που κρατώ απέναντι στην δημοτική αρχή ότι δεν κάνω αντιπολίτευση, η πραγματικότητα φυσικά είναι διαφορετική. Έχει μεγάλη διαφορά η ουσιαστική αντιπολίτευση από την στείρα αντιπολίτευση. Σε πολλές ενέργειες που έχει κάνει η σημερινή διοίκηση του Δήμου με βρίσκουν σύμφωνο, πως θα γινόταν διαφορετικά από την στιγμή που αρκετά έργα που έχει κάνει η δημοτική αρχή, τα είχαμε εμείς στο πρόγραμμα μας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής της Ανεξάρτητης Κίνησης.

«Επιθυμία μου είναι να είμαι εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος, περιμένω τις ανακοινώσεις για τον νέο εκλογικό Νόμο και μετά θα αποφασίσω», οποιοδήποτε άλλο σενάριο για συνεργασία με τον συνδυασμό του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας» τόνισε ο πρώην Δήμαρχος Σπύρος Πανάς.
banner reporter