Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2021
14:27
Τα νέα Βάρης,
Βούλας & Βουλιαγμένης
728x90
Το Παιδικό Χωριό SOS στη Βάρη επισκέφτηκαν ο πρώην Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας και ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης κατά τις ημέρες των Χριστουγέννων.

Ο κ. Τσίπρας συναντήθηκε με παιδιά και μητέρες των Παιδικών Χωριών SOS καθώς και με εργαζόμενους της δομής. Μαζί με την σύζυγό του, επισκέφθηκε τις δομές φιλοξενίας των παιδιών και εξέφρασε την ικανοποίησή του. Ο πρώην πρωθυπουργός εξήρε το σημαντικό κοινωνικό έργο που επιτελείται στα Παιδικά Χωριά SOS και ανάρτησε φωτογραφίες από την επίσκεψή στα social media. Κατά την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα, στο Παιδικό Χωριό SOS Bάρης, βρέθηκε και ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, έχοντας ένα σύντομο διάλογο.

tsipras-kon.jpg

Ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, και το ΔΣ του ΙΣΑ παρέδωσαν στα μέλη της Διοίκησης των παιδικών χωριών SOS, το ποσό των 3.000 ευρώ ως συμβολική ενίσχυση, για το σημαντικό έργο που επιτελείται. Σε δηλώσεις του επισήμανε τα εξής: «Ευχόμαστε από καρδιάς χρόνια πολλά και καλή χρονιά στα παιδιά που φιλοξενούνται και στο προσωπικό που τα φροντίζει. Ως Περιφέρεια Αττικής αλλά και ως Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών έχουμε ως ύψιστη προτεραιότητα τη στήριξη αυτών των παιδιών προκειμένου να μεγαλώσουν σωστά και να ενσωματωθούν με υγιή τρόπο στην κοινωνία . Παράλληλα στόχος μας είναι να στηρίξουμε και το προσωπικό όπως και τη Διοίκηση των χωριών προκειμένου το έργο που παράγεται να είναι όσο πιο αποτελεσματικό γίνεται». 

patoulissos.jpg