Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017
03:58
Τα νέα Βάρης,
Βούλας & Βουλιαγμένης

Δημοφιλή νέα:

Ενδιαφέρουσα τροπή είχε η αναδημοσίευση από το Notiareport του άρθρου του Αρ. Καλλιανιώτη με τίτλο " Αγαπητε Δήμαρχε " απο το προσωπικό ιστολόγιο του.

Η Δημοτική Αρχή , διαμέσου του Αντιδημάρχου τεχνικών Υπηρεσιών κ. Ν. Βάση (φωτό) με σχόλιο στο facebook , στην ομάδα "Καφενείο κατοίκων στα 3B'' , αφού χαρακτήρισε το άρθρο λίβελο από τα 8000 χλμ. και ψευδές το περιεχόμενο του, κατηγόρησε το συντάκτη του καθώς και άλλους που σχολιάζουν την πορεία των έργων στο Δήμο πως δεν επιθυμούν την ολοκλήρωση τους από την Δημοτική Αρχή.

Το Νotiareport επικοινώνησε με τον Αρ. Καλλιανίωτη , ο οποίος μας είπε τα εξής:

«Φαίνεται πως για τον κ. Βάση και την Δημοτική Αρχή η αγάπη για τον τόπο , το ενδιαφέρον για τα ζητήματα της πόλης , η ανησυχία για την πορεία της , φθίνουν με την απόσταση. Δεν συμβαίνει αυτό...Περίμενα απο τον πλέον αρμόδιο Αντιδήμαρχο , αντί για συνδικαλισμό και κατηγορίες στο πρόσωπο μου, να προσκομίσει επιχειρήματα που να αντικρούουν το άρθρο μου. Δεν το έκανε και δεν θα το κάνει όμως . Γιατί δεν μπορεί...

Είναι λυπηρό να καταφεύγουν σε τόσο χαμηλό επίπεδο πολιτικού διαλόγου, φθηνούς εντυπωσιασμούς ή χειρότερα σε προληπτική απαξίωση απόψεων . Είναι προφανές πως θέλουν τους πολίτες παθητικούς θεατές στα ζητήματα της πόλης. Ας μην τους το επιτρέψουμε...».


Ο Αρ. Καλλιανιώτης είναι πολιτικός μηχανικός και παλιός Βουλιώτης. Αρθρογραφεί και σχολιάζει τακτικά τα δημοτικά θέματα. Κατοικεί στην Ν. Αφρική τα τελευταία 5 χρόνια .
«Δεν θα είμαι όμως εδώ για πολύ ακόμα ..», σημείωσε με νόημα.


Σελίδα 1 από 32
banner reporter