Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018
15:28
Τα νέα Βάρης,
Βούλας & Βουλιαγμένης

Δημοφιλή νέα:

Σε μια ιδιαίτερης σημασίας δήλωση στο notiareport, ο Γρ. Κωνσταντέλλος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο δημοψηφίσματος για το θέμα του εργοστασίου διαχείρισης των απορριμμάτων.

Σε ερώτηση μας αν εξετάζει την περίπτωση δημοψηφίσματος, χωρίς περιστροφές απάντησε πως, «όταν ενημερωθεί σωστά και ο τελευταίος κάτοικος για το εργοστάσιο απορριμμάτων και παρόλα αυτά υπάρχουν αρκετές αντιδράσεις από την τοπική κοινωνία, τότε ναι υπάρχει και η σκέψη για δημοψήφισμα».

Με τη δήλωση αυτή ο Δήμαρχος τονίζει την αναγκαιότητα της πολύπλευρης ενημέρωσης όλων για το ζήτημα των απορριμμάτων και τη θέληση του να υπερασπιστεί τις επιλογές του με τον πλέον τεκμηριωμένο τρόπο χωρίς λαϊκισμούς και ανυπόστατες εικασίες που τείνουν να μονοπωλούν έως τώρα το διάλογο. Ταυτόχρονα όμως απαντά ευθέως στους επικριτές του που τον κατηγορούν για αυταρχική διοίκηση αλλά και επιχειρεί να τονίζει την ανάγκη οι όποιες λύσεις να έχουν τη μέγιστη αποδοχή από την τοπική κοινωνία.

Ο δρόμος για τις οριστικές αποφάσεις είναι ακόμα μακρύς. Πάντως ο Δήμαρχος φαίνεται αποφασισμένος να συμβάλλει σε μια γόνιμη και ουσιαστική συζήτηση για το ζήτημα των απορριμμάτων.
Σελίδα 1 από 35
banner reporter