Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017
22:39
Τα νέα Βάρης,
Βούλας & Βουλιαγμένης

Τελευταία νέα:

Όπως διαβάσατε στο notiareport.gr ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος ανέλαβε την πλήρη πολιτική ευθύνη για το συμβάν στην Πλατεία Ζησιμοπούλου της Βάρκιζας όπου έπεσε ένας στύλος δημοτικού φωτισμού, χωρίς να υπάρξει ευτυχώς κανένας τραυματισμός.

Ο Δήμαρχος, στο δελτίο τύπου που εξέδωσε το πρωί της Κυριακής, κάνει έναν 3ο απολογισμό σε διάστημα 6 μηνών και υπογραμμίζει τα έργα που έχει πραγματοποιήσει η δημοτική αρχή από τον Σεπτέμβριο του 2014 μέχρι σήμερα.

«Το Σεπτέμβριο του 2014 όταν αναλάβαμε την ευθύνη της διοίκησης του Δήμου ξεκινήσαμε από την πρώτη ημέρα να εκπονούμε μελέτες και να προγραμματίζουμε τη δημιουργία νέων υποδομών στην πόλη αλλά και την συντήρηση, επιδιόρθωση ή ανακατασκευή των υπαρχόντων», αναφέρει ο Δήμαρχος.

Κωνσταντέλλος: «Είμαι υπεύθυνος για το συμβάν στην Πλατεία Ζησιμοπούλου»

«Σχεδόν το σύνολο των υποδομών και του εξοπλισμού που παραλάβαμε χρειαζόταν επειγόντως συντήρηση. Ξεκινήσαμε άμεσα με προτεραιότητα την επιδιόρθωση στα επικίνδυνα, στη συνέχεια στα λειτουργικά και τέλος στα θέματα αισθητικής πόλης. Τα αποτελέσματα μέσα σε τρία χρόνια είναι ήδη απτά και οι κάτοικοι της περιοχής μας τα βλέπουν και τα βιώνουν»
, τονίζει ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος.

Τέλος, ο Δήμαρχος δηλώνει πως κανένας δεν είναι σίγουρος αν θα υπάρξει ξανά κάποιο ατύχημα στις πλατείες ή στις παιδικές χαρές του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

Αναλυτικά η δήλωση. «Το έργο σε καμία περίπτωση δεν έχει ολοκληρωθεί, έχει ξεκινήσει και συνεχίζεται με πολύ εντατικούς ρυθμούς, με μεγάλα έργα και πρωτοποριακές παρεμβάσεις προκειμένου η πόλη μας να διαθέτει πάρκα, παιδικές χαρές και κοινόχρηστους χώρους, φωτισμό και καθαριότητα και τόσα άλλα απαραίτητα για την εύρυθμη λειτουργία της, αντάξια των κατοίκων της και των προσδοκιών τους. Μέχρι τότε, οι δημοτικές υπηρεσίες, οι εργαζόμενοι, τα στελέχη και οι αιρετοί του Δήμου μας θα προσπαθούν να ανταποκρίνονται σε όλες τις ανάγκες της περιοχής. Μέχρι να ολοκληρωθεί αυτή η υπερπροσπάθεια ανάταξης και συντήρησης του συνόλου του εξοπλισμού της πόλης κανένας δεν μπορεί να υποστηρίξει με απόλυτη σιγουριά ότι δεν θα υπάρξει πιθανά και άλλο συμβάν, όσο σκληρό και αν αυτό ακούγεται».

«Σήμα κινδύνου» εκπέμπει η διοίκηση Κωνσταντέλλου
Σελίδα 1 από 29