Δευτέρα 06 Ιουλίου 2020
23:19
Τα νέα Βάρης,
Βούλας & Βουλιαγμένης
728x90
Μια πολύ σημαντική είδηση αποκάλυψε ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, στην εκδήλωση κοπής πίτας του Αθλητικού Ομίλου Βουλιαγμένης, το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου.

Ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος μιλώντας για την ολοκλήρωση της ανακατασκευής του γηπέδου Καβουρίου ανέφερε πως η Δημοτική Αρχή στα άμεσα σχέδια της είναι η κατασκευή ενός αθλητικού κλειστού γηπέδου μπάσκετ «μπαλονιού» εντός των εγκαταστάσεων της «Δόξας». Επίσης, το επόμενο στάδιο εργασιών θα αφορά την ανακατασκευή των αποδυτηρίων και του γηπέδου βόλλεϋ μετατρέποντας τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Καβουρίου, σε ένα από τα πιο σύγχρονα αθλητικά κέντρα στη χώρα.

dourou-pita.jpg
H Περιφερειάρχης Αττικής κόβει την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του Α.Ο.Β

Τα γήπεδα – μπαλόνια, ονομάζονται έτσι, διότι η στέγαση της αθλητικής υποδομής γίνεται από κατασκευή, που υποστηρίζεται από αέρα και δεν έχει κανένα ιστό στήριξης. Το κύριο υλικό κατασκευής είναι μεμβράνη, που έχει ένα φοβερό πλεονέκτημα, την εξοικονόμηση χώρου και απαιτεί μόνο την εργασία τοποθέτησης καθώς δε χρειάζεται καμία προεργασία ή κάποιο περιμετρικό τοιχίο για την συγκράτηση της κατασκευής. Η επιλογή κλειστών αθλητικών γηπέδων με οροφή – μπαλόνι είναι εφικτή, οικονομικά συμφέρουσα και τεχνικά εύκολη.

dourou-konstantellos.jpg
Ρένα Δούρου και Γρηγόρης Κωνσταντέλλος παρακολουθούν την εκδήλωση

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, ο αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος, Νάσος Αναγνωστόπουλος και ο διευθύνων σύμβουλος του Αστέρα Βουλιαγμένης, Στέλιος Κουτσιβίτης.

koutsivitis.jpg
Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Αστέρα Βουλιαγμένης, Στέλιος Κουτσιβίτης